Blijf op de hoogte

Recent nieuws

Burgers komen zelf met alternatief voorstel doorstroming en verkeersveiligheid in Pijpelheide
 • 01-10-2019
Burgers komen zelf met alternatief voorstel doorstroming en verkeersveiligheid in Pijpelheide

Wie door Pijpelheide rijdt, kan er niet naast kijken: er wordt eindelijk doorgebouwd aan de gemeenteschool. Maar toen de buurtbewoners de plannen konden inkijken, constateerden zij dat er geen parkeerplaatsen meer voorzien waren. Zij vormden een comité, samen met het personeel van de school, en kwamen na grondige studie tot een alternatief voorstel dat gunstig was zowel voor de doorstroming van het verkeer als voor de veiligheid van fietsers en voetgangers en waarbij het grootste deel van de parkeerplaatsen kon behouden blijven.

Lees meer
PRO HEIST steunt vervrouwelijking straatnamen in Heist-op-den-Berg
 • 28-02-2019
PRO HEIST steunt vervrouwelijking straatnamen in Heist-op-den-Berg

Meer vrouwen op straat, dat is dat Sofie Lemaire wil. Voor Canvas maakt ze een programma dat ervoor moet zorgen dat onze gemeenten eindelijk hun vrouwen uit de geschiedenis gaan eren door ze een plaats te geven in het straatbeeld. PRO Heist steunt volop het initiatief van de radio- en tv presentatrice om meer straten de naam te geven van een vrouw

Lees meer
"PRO Heist laat CD&V niet los: "Samen inhoudelijk project uitschrijven"
 • 14-11-2018
"PRO Heist laat CD&V niet los: "Samen inhoudelijk project uitschrijven"

Hieronder vindt u het artikel van de Gazet Van Antwerpen met betrekking tot de coalitiegesprekken. Als PRO Heist willen we de beste oplossing voor onze gemeente, zijn inwoners en het personeel. Dit door op een constructieve manier met iedereen aan tafel te gaan.

HEIST-OP-DEN-BERG - Weer een nieuwe wending in de coalitievorming in Heist-op-den-Berg: burgemeester Luc Vleugels (CD&V) laat dinsdagochtend weten dat hij samen met PRO Heist een gezamenlijk, inhoudelijk project wil neerschrijven dat moet dienen als leidraad om Heist-op-den-Berg de komende zes jaar te besturen. Andere partijen kunnen aansluiten als zij dat wensen, zo klinkt het.

Lees meer
Eerste keer stemmen? Hoe zat het nu al weer?

Ontdek hoe je geldig stemt

Meer info
Wat te doen?

Agenda

Spaghetti-avond
 • 26-04-2019

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we een spaghetti-avond, waar je een lekkere pasta kan nuttigen aan de democratische prijs van 8€!
De locatie is dit jaar veranderd naar de Kasteelhoeve in Booischot, de pasta blijft overheerlijk. Er is keuze tussen spaghetti bolognaise en een vegetarische pasta.

Barbecue
 • 21-07-2019

Kasteelhoeve Booischot meer info volgt later!

 

 

zondag 14 oktober

Gemeenteraadsverkiezingen

Nog...
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  seconden